İşadamları Abdullah Öz ve İbrahim Murat Gündüz’den Sporculara müjde

Ankarada faaliyet gösteren Ottoman entegre yemekçilik A:Ş:nin yönetim kurulu başkanı Malatyalı işadamı Abdullah Öz ve hizmet sektöründe...

Ankarada faaliyet gösteren Ottoman entegre yemekçilik A:Ş:nin yönetim kurulu başkanı Malatyalı işadamı Abdullah Öz ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren öncü bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Adanalı işadamıı İbrahim Murat Gündüz kickboks ve muaythai sporu yapmış milli sporcuların işsiz kalmalarını önlemek için Türkiye Muay Thai Milli Takımı Teknik Direktörü Şahin Eroğlu ile bir araya gelerek yeni projeleri hakkında mutabakata vardılar.

Hayırseverliği ile tanınan Ankara Ticaret Odası 64. Komite başkanı olan iş adamı Abdullah Öz yeni projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Abdullah Öz Ankara Ticaret Odasında etkin bir isim olması sebebi ile odaya kaıtlı diğer işadamlarındanda sporcularımız için yardım isteyeceğini belirtti.

Ankara Ticaret Odası 64. Komitesi Temizlik ve Güvenlik Hizmetlerininin komite başkanı olan Abdullah Öz kickboks ve muaythai sporu yapmış milli sporculara ücretsiz olarak güvenlik belgesi çıkartılacağını ve başta devlet kurumları olmak üzere sporcuların çeşitli kurumlarda işe yerleştirileceğini söyledi.

Hayırsever işadamı bu projesini hayata geçirebilmek için işadamı dostu İbrahim Murat Gündüz ve Türkiye Muaythai Milli takımı teknik direktörü Şahin Eroğlu Hoca ile birlikte çalışmalarını tamamladı.

Abdullah Öz’ün yakın dostu ve yol arkadaşı olan İbrahim Murat Gündüz spor camiasında yardımseverliği ve sporcuların Murat abisi olarak tanınan bir insan.

İbrahim Murat Gündüz aynı zamanda Türkiye Muaythai Federasyonu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment