İş insanı İbrahim Murat Gündüz’den yakın dostu ve dava arkadaşı iş adamı Abdullah Öz’e tam destek

Ülkemizde filo kiralama, temizlik, araç ve personel çalıştırılması, inşaat, organizasyon gibi konularda faliyet gösteren hizmet sektörünün öncü...

Ülkemizde filo kiralama, temizlik, araç ve personel çalıştırılması, inşaat, organizasyon gibi konularda faliyet gösteren hizmet sektörünün öncü firmasının Yönetim Kurulu Başkanı olan ve aynı zamanda Türkiye Muay Thai Federasyonu başkan yardımcısı olan hayırseverliği, yardımseverliği ile tanınan ünlü iş insanı İbrahim Murat Gündüz Ankara Ticaret Odasının 8 kasım 2022 tarihinde yapılacak olan 64. Komite meclis üyeliği seçimlerinde yakın dostu olan ülkemizde yemek, catering, temizlik, güvenlik vb konularında faliyet gösteren Ottoman Entegre Yemekçilik A.Ş firmasının sahibi ve yönetim kurulu başkanı olan Malatyalı ünlü iş adamı Abdullah Öz’ü destekleyeceğini belirtti.

İbrahim Murat Gündüz sözlerini şu şekilde sürdürdü

Abdullah Öz çok uzun yıllardır tanıdığım dürüst, çalışkan, faydalı bir iş insanıdır. Herkese örnek olacak davranışları ile iş hayatında sürekli takdir ettiğimiz ve örnek aldığımız bir büyüğümüzdür, kendisine olan inancımız tamdır, Ankara Ticaret Odasının 8 kasım 2022 tarihinde yapılacak olan 64. Komite meclis üyeliği seçimlerinde kendisini tüm şirketlerim ve diğer iş arkadaşlarımla birlikte kayıtsız şartsız destekliyorum.

Bu vazifeyi kendisinden daha iyi icra edebilecek başka bir kişi olmadığına inanıyorum, umarım büyüğüm ve dostum Abdullah Öz layık olduğu göreve tekrar seçilecek ve ülkemize hizmet etmeye devam edebilecektir.

Abdullah Öz’ün seçimi kazanması için maddi ve manevi olarak yanındayız ve her zaman yanında olmaya devam edeceğiz, biz kendisi ile hem dost hem iş arkadaşı hem abi kardeş hem de dava arkadaşıyız, Rabbim böyle düzgün insanların yar ve yardımcısı olsun dedi.

Abdullah Öz ise İbrahim Murat Gündüz’e çok teşekkür ederek göreve tekrar seçilmesi halinde ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceğine söz verdi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment