Yonca Poyrazoğlu ““Baba Bende Öleceğim” ile yüreklere dokunuyor

Yonca Poyrazoğlu “Baba Bende Öleceğim” adlı şarkısı ile depremde hayatlarını kaybeden tüm canlarımızı ölümsüzleştirdi…

Yonca Poyrazoğlu 06.02.2023 tarihinde tüm ülkemizi yasa boğan deprem sonrasında Hatay’da göçük altında kalan minik Elif Gövce’nin hayata veda etmeden önce babasına sesli olarak yolladığı “ Baba Bende Öleceğim” mesajından yola çıkılarak Cengiz Atabay tarafından yazılan ve Kürşat Poyraz tarafından bestelenen  “Baba Bende Öleceğim” hem şiir hem şarkı olarak müzikseverlerle buluşturdu.

Çekilen klipte depremde hayatını kaybeden Elif Gövce, Sena Gövce ve Ece Birce Gövce’nin mutlu anlardaki görüntülerine yer verilirken yönetmen koltuğuna da Sinan Akyol oturdu.

Son çalışması “Baba Bende Öleceğim” için kısa bir açıklama yapan Yonca Poyrazoğlu “Deprem sorası minik Elif babasına sesli mesaj atmış. O mesajı dinlediğimde yüreğimin daraldığını hissettim. Baba Mümtaz Gövce’dan izin alarak Elif kızımız dahil depremde hayatlarını kaybeden tüm canlarımızı her daim hatırlamak ve ölümsüzleştirmek adına bu şarkıyı yaptık. Allah’tan tüm depremde hayatlarını kaybedenlere rahmet ailelerine de metanetler diliyorum” dedi.

Önerilen Haberler