Vida’ ya Şok Teklif

Beşiktaş ta oldukça hareketli günler yaşanıyor. Başarılı futbolu ile göz dolduran Vidaya şok bir teklif yapıldı.

Beşiktaş’ta uzun süredir forma giyen ve gönüllerde taht kuran Vida için tam olarak 4 milyon Euro teklif yapıldı. Beşiktaş haberleri arasında Vidaya 4 milyon Euro lük teklif olarak yer alan konu gündemi de bir anda hareketlendirdi. Transfer görüşmeleri ise şu anda devam ediyor. Son dakika Beşiktaş haberi Vidaya 4 milyon Euro lük teklif manşeti ile kayıtlara geçen konuyu yazımızda inceleyebilirsiniz.

Vida Şimdi Ne Yapacak

Siyah beyazlı ekipte transfer görüşmeleri hızlı bir şekilde devam ederken sözleşmesi bitecek olan Vidaya ise 4 milyon Euro lük teklif verildiği iddia ediliyor. Vidanın ise  bu teklif karşısında ne yapacağı merak içerisinde bekleniyor. Sözleşmesi bitecek olan Vida yeni sezon için bir karar verecek. Ancak yıldız oyuncu konuya dair net bir açıklamada bulunmadı. Yetkililer ise Vidanın takımda kalmasını istediklerini belirtiyor.
50tl deneme bonusu

Beşiktaş’ta Vida Gündemde

İç ve dış transfer görüşmeleri devam eden kara kartal da gündemde önemli isim Vida yer alıyor. Valerien  İsmael tarafından hazırlanan raporda Vidanın gidip gitmeyeceği yer alıyor. Başarılı futbolu ile kariyer yapan Vida içinse tam olarak 4 milyon Euro lük teklif geldiği iddia ediliyor. Taraftar ise ünlü futbolcunun gidip gitmeyeceğini merak ediyor. İlerleyen dönemlerde ise Vida ile ilgili karar verilmesi bekleniyor.

 

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment