Tozkoparan İskender 33.bölümüyle ekranlara geliyor

İskender, Zamanbozanları durdurmayı başarabilecek mi?

TRT1’in sevilen dizisi Tozkoparan İskender, otuz üçüncü bölümüyle 2 Ocak Pazar günü saat 17.00’de ekranlara geliyor. Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan İskender’in yeni bölümünde neler olacak:

Zamanbozanlar sonunda Zamangaç’ı tamir etmeyi başarmış ve on beşinci yüzyıla dedeleri Ahriman’ı kurtarmaya gitmişlerdir. Tozkoparanlar için bir kez daha iş başa düşer. Fikri’nin yeni yaptığı zaman makinesini daha önce hiç denememiş olması, günümüze bir daha hiç dönememeleri riskini de beraberinde getirir. İskender bu riski göze almaları gerektiğini söyler ve arkadaşlarıyla birlikte on beşinci yüzyıla gider. Zamanbozanlar dedeleri mühendisbaşı Ahriman’ı kaçırıp kurtarmak için çoktan harekete geçmiştir. Tozkoparanlar’ın ise mühendisbaşının izini bulmak için Martakçı Nasuh’un yardımına ihtiyaçları vardır.

Zamanbozanlar dedeleri Ahriman’ı kurtarmayı başarabilecek mi? Matrakçı Nasuh, Tozkoparanlara yardım edecek mi? Haluk’un icadı Şipşok, bu kez düzgün çalışacak mı? İskender, Zamanbozanları durdurmayı başarabilecek mi?

Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlasıyla Tozkoparan İskender, yeni bölümüyle 2 Ocak Pazar günü saat 17.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Önerilen Haberler

Leave a Comment