Bünyesinde dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, grafik tasarım, prodüksiyon, web site tasarım ve aplikasyon hizmetleri gibi bir çok hizmeti barındıran Sosyalgı, şimdiye kadar 11 ülkeye yaptıkları hizmet ihracatını farklı ülkeler ve coğrafyalarla daha fazla arttırıyor.

2011 yılında Şinasi Cangir tarafından kurulan altıncı yılında yeni ortaklıkla güç kazanan Sosyalgı Dijital Medya Ajansı ekibini ve yetkinliklerini geliştiriyor ve başarısı kanıtlanan hizmet ve marka sayısını artırarak yoluna devam ediyor.

On yıldan fazladır sektörde yüzlerce markaya hizmet veren Sosyalgı Dijital ve Sosyal Medya Ajansı 2021 yılında yaptığı imaj değişikliği, aldığı yatırımlar ve ihracat stratejisiyle yoluna hızla devam ediyor.

Sosyalgı Dijital Medya Ajans ekibi; dijital medya, sosyal medya, web site, aplikasyon, grafik tasarım, 360° google, marka kimliği, e-ticaret çözümleri, kreatif projeler, prodüksiyon, etkinlik yönetimi, editöryal işler ve kurumsal eğitimler olarak çok farklı alanlarda hizmet veriyor.

10 yılı aşkın tecrübe, 100’den fazla marka, 11 farklı ülke tecrübesi; binlerce reklam yönetimi ve on binlerce içerik üretimi yapan Sosyalgı Sosyal ve Dijital Medya Ajansı yenilikleri her zaman takip eden ve fırsatları değerlendirerek kendi ve markaları için hızlı yol alan bir ajans.

Marka referanslarını ve diğer tüm detayları www.sosyalgi.com.tr adresinden bulabilirsiniz. Ayrıca Sosyalgı Dijital ve Sosyal Medya ajansının neşeli ekibini de http://sosyalgi.com.tr/biz-hakkimizda.html buradan inceleyebilirsiniz. Bir çok başarı hikayesine sahip olan ajansın başarılarını http://sosyalgi.com.tr/basari-hikayeleri.html ve neler yaptıklarını http://sosyalgi.com.tr/neler-yaptik.html ilgili linklerden inceleyebilirsiniz.

Ek olarak Sosyalgı’nın dijital dünya ile ilgili güncel bilgileri paylaştığı içerik sitesi http://www.dijimag.com ‘u da inceleyebilirsiniz.

Sağlıcakla kalın, sevgiler.