Sizi Önemseyen Bir Marka, İnci Davetiye!

1978 yılında kurulmuş olan ve o dönemler kapsamında küçük bir işletme olarak sektörüne adım atan firma, kartpostal üretimi ile başlamış sonrasında da üretim çeşitliliğine girişerek sadece kartpostalla kalmamıştır.

İmsakiye, müzikli kart, tebrik posterleri gibi birçok seçeneğe giriş en firma sonrasında da davetiyeler ile uğraşmaya başlamış ve 1984 yılı içerisinde de markasının ismini almıştır.

Hızır Aydın tarafından kurulan firma, oldukça etkin bir şekilde devam etmesinin yanında şu anda sektörü içerisinde en çok kendini gösteren ve tercih edilen olarak bilinmektedir. Günden güne güçlenen ve bunu da kendi çalışma prensipleri ve ilkelerine uygun olarak, müşterilerinin istek ve arzularına dikkat etmesiyle gerçekleştiren firma, oldukça da başarılı olduğunu da kanıtlamaktadır.

Sizin Seçimlerinize Uygun Adres, İnci Davetiye Markası!

Size uygun olacak şekilde her türlü davetiye, özellikle de düğün davetiyesi konusunda büyük bir ürün çeşitliliği bulunduran firma, herkesin zevklerine ve beğenilerine göre seçimler için oldukça doğur ve güvenilir bir adrestir.

Ayrıca sunduğu bir avantaj ile de zor beğenenlerin, kendi kafasında kurduğu tasarımın gerçek olmasını isteyenlerin ilk seçimidir. Çünkü İnci Davetiye, istediğiniz takdirde sizin tasarımlarınızı da ortaya çıkarmaktadır. Bu da aslında kendinize uygun seçimleri yapabilmeniz anlamına gelmektedir. Firma bu konuda oldukça özgün olmanın yanında ayrıca müşterilerinin memnuniyeti kısmını da büyük ölçüde önemsemektedir. Aynı şekilde ödeme kısımlarında da kaliteye ucuz fiyat biçerek zaten bunu kanıtlamaktadır.

Önerilen Haberler

Leave a Comment