İş İnsanı Görkem Ahi Mobilya Sektöründe Zirvede!

1988 doğumlu iş insanı Görkem Ahi oldukça iyi bir eğitim almıştır. Öyle ki ilk ve orta öğretim hayatını Özel Kocaeli Koleji ve Atafen Koleji’nde, lise hayatını ise İzmit Atılım Lisesi’nde tamamlayan iş insanı ardından 2012 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun olmuştur.

Üniversiteden mezun olduktan sonra ise Görsel İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon şirketinde aktif olarak çalışma hayatına başlamıştır. Bu noktadan sonra kendini geliştiren iş insanı oldukça popüler olan e-ticaret sektörüne, kendi kurmuş olduğu EGGE Home şirketiyle giriş yapmıştır. Yine aynı şekilde tecrübesi ile de bildiği ve hakim olduğu mobilya ve dekorasyon alanında da birçok farklı e-ticaret platformu üzerinden satışlarına devam eden kısa sürede başarıyı da yakalamıştır. Görkem Ahi aynı zamanda 2024 yılı itibariyle Kocaeli Üniversitesin’de yüksek lisansını tamamlamıştır. Bununla birlikte de Fenerbahce spor kulübü 13410 nolu üyesi olarak bulunmaktadır.

Kendi üretimlerini yapan ve bu konuda oldukça profesyonel ekip ile çalışan Görkem Ahi mobilya denince akla gelen hemen her üründe müşterilerine hizmet vermektedir. Bu noktada yalnızca bireysel müşterilerle değil, Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezi, Kocaeli Üniversitesi ve Hastanesi, Sakarya üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir ve tüm ilçe belediyeleri başlıca olmak üzere yıllar içinde birçok kamu kurumlarının da projelerinde yer almışlardır. Oldukça geniş bir ağa sahip olan başarılı iş insanı diğer yandan Kocaeli bölgesinde sınırlı kalmayıp Türkiye’nin birçok şehrinde çalışmalarına da devam etmektedirler. Bu noktada birçok alanda etkin olarak çalışan ve bu konuda oldukça başarılı olan Görkem Ahi modern ve güncel tasarımlar ile de başarısını her geçen gün arttırmaktadır. Diğer yandan başarılı iş insanı mutfak dolabı, banyo dolabı, giyinme odası, TV ünitesi, merdiven, kapı, portmanto ile beraber ev ve iş yerleri için tüm tadilatlar dahil olmak üzere anahtar teslim projeler yapmaktadırlar.

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment