Gülşah Hanende’ nin Müzik Yolculuğu

Gülşah Hanende Edirne de doğdu. Eğitimini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Konservatuvarı Türk Müziği Şan bölümünden alarak mezun oldu.

Gülşah Hanende Edirne de doğdu. Eğitimini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Konservatuvarı Türk Müziği Şan bölümünden alarak mezun oldu. Gülşah HANENDE, ilk kez 3 yaşındayken kardeşinin doğumunda, zeytin gözlüm bana meylin nedendir şarkısını söyleyerek müziğe olan tutkusunun farkına varmış. Çocuk yaşlarda da okul yarışmalarında ve tüm okul hayatı boyunca arkadaşlarına şarkılar söyleyerek hem tutkusunu arttırmış hem de kendisini geliştirmiş. Daha sonra öncelikle düğünlerde solistlik yaparak sahne yolculuğuna ilk adımı attı ve profesyonel sahne hayatına başladı. Daha sonra profesyonel sahne hayatında büyük beğeni alan Gülşah HANENDE ilk single çalışması olan ” SENİ YAŞIYORUM SENSİZ” i kliplendirerek çıkarttı.

Çok yönlü olan Gülşah HANENDE aynı zamanda Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğretmeni. ” Keman çalmak ve şarkı söylemek en büyük hobim. Şarkıların insan ruhuna işleyip yaraları onardığını düşünürüm hissederek şarkı söylemek ve hissettirmek tek amacım bu. Sahne felsefem :ye!iç!eğlen! Çünkü hayat çok kısa Sloganım:#hanendeilesöyle ” kendini bu şekilde ifade eden Gülşah HANENDE yakın zamanda ünlü bir yapımcı ile anlaştığı öğrenildi.

Bilgilere göre çok yakında yeni projeler için çalışmalara başlayarak turne hazırlığında.

Önerilen Haberler