Demirel Grup Vize İşlemlerin ’de Nelere Dikkat Edilme Oktay Demirel Bilgi Verdi.

Demirel Grup sahibi Oktay Demirel vize başvurusunda bulunurken öncelikle pasaportunuzun 6 aydan fazla olmasına en az 2 boş sayfa ve pasaportunuzun yıpranmamış olmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Pasaport sürenizin fazla olması vize süreniz için avantaj sağlıyor. Demirel Grup olarak 5 yıldır firmamız vize işlemleri ve oturum almak için gerek tüm işlemleri uzman kadrosuyla hızlı ve güvenli bir şekilde sağlıyoruz. İstanbul ve Almanya’da ofislerimiz mevcut. İstanbul’da Berkan Karataş temsilciliği ile şirketimiz Avrupa bölgesinde özellikle bu aralar Macaristan’a büyük ilgi var. Şuan taleplere çok yüksek hem oturum hem vize için. Demirel Grup olarak tüm talepleri karışlamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Demirel Grup olarak vize ve oturum işlemleri haricinde ‘Nihat Demirel yönetiminde, Oyunculuk eğitimi, yönetmenlik, figürasyon yönlendirme işlemlerimde yapılmakta. Birçok projede yer alan Nihat Demirel tecrübesi ile sektöre destek sağlıyor.

Demirel Grup Aynı zamanda Sektöre uzun yıllar emek vermiş bir çok projede yer alan Oyuncu Nihat Demirel yönetimin de Meb onaylı Kamera önü Oyunculuk ve tiyatro eğitimi yanı sıra Film ve Belgesel yapım prodüksiyon olarak bir çok projeye Oyuncu (Cast)Menajeri olarak sektöre katkı sağlamaktadır.

Önerilen Haberler