Cinsel Organ Neden Sertleşmez Ve Mutluluk Çubuğu İle Kalıcı Çözüm

Cinsellik dünya üzerindeki her canlı için oldukça önemlidir. Zira cinsellik insan dışındaki diğer canlılarda çoğunlukla salt üreme için bir araç olurken söz konusu insanlar olunca işin içine bedensel ihtiyaçlar dışında psikolojik ihtiyaçlar da girer.

Bu ihtiyaçlar arasında yakınlık ve ilişki kurma ihtiyaçları örnek olarak gösterilebilir. Ancak insanoğlu için çok önemli olan cinsellik her zaman yolunda gitmeyebilir. Zira hem erkek hem de kadınlarda sıklıkla görülen cinsellik sorunları kişilerde başka bazı problemlere de yol açıp ilişkilerin gidişatını kötü etkileyebilir. Bu makale boyunca cinsellikte yaşanabilecek sorunlar, onların nedenleri ve olası tedavileri hakkında bilgi verilecektir.

 

 Cinsel Hayatta Yaşanabilecek Sorunlar

 

Öncelikle şunu söylemek gerekir ki cinsellik sorunları sadece erkeklerde değil, sıklıkla kadınlarda da görülür. Ancak erkeklerin bu konuda daha ön plana çıkarılması gibi nedenlerden dolayı erkeklerde rastlanılan sertleşme ve boşalma sorunları en sık duyulanlar arasındadır. Erkekler, penislerinde cinsel birleşme için gerekli olan sertleşme ve boşalma fonksiyonlarını gerçekleştiremezlerse başarılı bir cinsel aktivite gerçekleşmemiş olur ve kişiler yetersizlik, umutsuzluk gibi olumsuz duygulara kapılabilir.

 

Cinsellikteki Sorunların Nedenleri

 

Cinsel sorunların pek çok nedeni olmakla birlikte özellikle diyabet, omurilik sorunları, hareketsizlik, yanlış beslenme, sigara ve alkol kullanımı gibi bazı sorunlar ve hatta psikolojik temelli stres ve kaygı durumları cinsel sorunlara yol açabilir. Bu durumda bireylerin aklına gelen cinsel organ neden sertleşmez gibi soruların cevabı kolaylaşmış olur ve bunun için gerekli tedavilere başlanır.

 

Cinsellik Sorunlarının Olası Tedavileri

 

Cinsel yaşamlarında sertleşme, boşalma gibi bazı problemler yaşayan bireylerin başvurduğu ilk yol ilaçla tedavi olarak görünmektedir. Lakin ilaçlar ve cerrahi olmayan diğer müdahaleler her zaman etkili bir sonuç vermeyebilir. Dolayısıyla sorunu çözülmeyen bireyler gittikçe daha da çaresiz hissetmeye ve mutsuz bir cinsel hayat yaşamaya devam ederler. Ancak son 40 yıldır gittikçe popüler hale gelen mutluluk çubuğu yöntemi kişilerin çaresizliklerini giderecek ve daha kesin sonuçlar sağlayabilecek bir yöntemdir.

 

 Mutluluk Çubuğu Nedir?

 

Mutluluk çubuğu denilen protez yöntemi cerrahi bir işlemdir. Hastaya, öyküsüne ve sorunun büyüklüğüne göre en uygun protez seçilir ve ameliyatla hastanın penisine yerleştirilir. Ameliyatta herhangi bir doku çıkarımı söz konusu olmadığı için kan kaybı yok denecek kadar azdır ve hastalar genellikle hemen toparlanır. Hatta çoğunlukla ameliyatı olan kişiler aynı gün evlerine bile dönebilir. Ameliyat sonrasında belirli bir süre penisteki şişlik ve ağrılar normal olmakla birlikte doktorun tavsiye ettiği bekleme süresinden sonra kişiler cinsel hayatlarına devam edebilmektedir. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret ederek, tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Önerilen Haberler

Leave a Comment