Alper Çakmak kimdir?

Alper Çakmak 1985 yılında Kocaeli’nin Hereke ilçesinde dünyaya geldi. Daha sonra ailesiyle birlikte Denizli’ye taşınan genç sanatçı...

Alper Çakmak 1985 yılında Kocaeli’nin Hereke ilçesinde dünyaya geldi. Daha sonra ailesiyle birlikte Denizli’ye taşınan genç sanatçı daha ilkokul yıllarından itibaren müziğe ilgi duymaya başladı. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atılan Alper Çakmak 2012 yılından itibaren katıldığı yurt dışı davetlerinde hobi amaçlı olarak DJ.’lik yaptı.

Alper Çakmak kimdir?

Hayatı boyunca daima hep daha iyinin, daha güzelin peşinden koşmayı ilke edinen Alper Çakmak profesyonel anlamda müzik ile 2012 yılında tanışarak Sugar Plak ile çalışmalara başladı. Alper Çakmak “Sır” adlı albümünü aynı yıl çıkardı ve kısa sürede “Sır” adlı albümü 42 bin adet satılarak bir başarıya imza attı. Bu başarısını da o yılın en iyi çıkış yapan müzisyeni ve söz yazarı ödülünü alarak perçinledi.

Alper Çakmak

Alper Çakmak çıktığı müzik yolculuğunda kendisinden desteğini eksik etmeyen müzikseverlere “Şarkılarımı her dinlediğinizde kendimi daha da motive edilmiş hissediyorum. Karşılıksız olarak verdiğiniz bu destekler karşısında Alper Çakmak olarak her zaman yenilikçi ve enfes şarkı sözleri ile karşılık vermek için çalışmalarıma devam ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Alper Çakmak ve Ailesi

Alper Çakmak adını büyük bir sır gibi sakladığı yeni çalışması için stüdyoda adeta kamp kurarak çalışmalarına devam ederken aynı zamanda müzik dünyasının nabzını tutmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Alper Çakmak evli ve 2 çocuk babasıdır.

Önerilen Haberler

Leave a Comment