Yeni Nesil Meyhane Maide’de “Nilay Dorsa” çoşkusu

Yeni Nesil Meyhane Maide, Nilay Dorsa ile unutulmaz bir geceye sahne oldu…

Son dönemlerin popüler eğlence mekanlarından biri olan işletmeciliklerini Deniz Polat ve Cavit Kılıç’ın yaptıkları Maide Beyoğlu Yeni Nesil Meyhane’de geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Nilay Dorsa sahne aldı.

Maide yoğun gecelerinden birisini yaşarken Nilay Dorsa şarkılarıyla kendisini izlemeye gelen misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahnede davulla bir şov yapan Nilay Dorsa gece boyunca misafirlerin istek şarkılarını da söylerken, ünlü sanatçıyı izlemeye gelenlerinde bu şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği görüldü.

Program öncesinde Yeni Nesil Meyhane Maide’nin işletmecisi Deniz Polat yaptığı kısa açıklamada “Maide, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde eğlence anlamında yeni bir soluk olmayı hedeflenerek açılmış yeni nesil bir meyhanedir. İşletmemiz eğlence ve damak lezzeti bazlı bir yerdir. İnsanlarımız Beyoğlu’nda güvenle gelip eğlenebilecekleri bir mekandır. İşletmemiz tam bir konsepttir. Ocakbaşı, fasıl, yeni nesil meyhane. Biz burayı güven üstüne inşa ettik ve böyle devam edeceğiz. Umarım Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş bir anda son bulur” dedi.

Program sonrasında Nilay Dorsa’da yaptığı açıklamada “İstanbul her geçen güzel eğlence mekanlarına kavuşuyor. Maide’de bunlardan birisi ve böyle nezih bir sahnede olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çok keyifli ve eğlenceli bir geceydi” diyerek duygularını ifade etti.

Yeni Nesil Meyhane Maide’de ayrıca hafta içi Çarşamba akşamları Hande Aras dj setup’ta misafirlerini ağırlamaya devam edeceği öğrenildi.

 

@mahidemeyhane

Önerilen Haberler

Leave a Comment