Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan’ın başrolünü oynadıkları “3.Gün” filmi Prime Video ile izleyicisiyle buluşacak

Yağmur Tanrısevsin’in Heyecan Verici Yeni Filmi “3. Gün” Nisan’da Geliyor!

Yağmur Tanrısevsin’in Heyecan Verici Yeni Filmi “3. Gün” Nisan’da Geliyor!

Tanınmış oyuncu Yağmur Tanrısevsin, heyecan verici yeni filmi “3. Gün” ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Film, Nisan 2024’te vizyona girecek.

Yağmur Tanrısevsin, yoğun dizi ve film projeleri arasında yer alırken, bir yandan da yeni projeler için görüşmelere devam ediyor. Son olarak, Berk Atan ile başrollerini paylaştığı Otto Entertainment yapımı “3. Gün” filminin vizyon tarihi belli oldu.

3.Gün filmin Kadrosu ve Konusu:

Derya Alabora, Efe Tuncer, Nursel Köse, Zuhal Yalçın, Nurseli İdiz ve Ceren Taşçı’nın da rol aldığı “3. Gün” filmi, Nisan ayında izleyiciyle buluşacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise Melih Dinçer oturuyor.

Prime Video’da yayınlanması planlanan filmde Yağmur Tanrısevsin “Elya”, Berk Atan ise “Semih” karakterlerine hayat veriyor. Film, İzmirli gastronomi mezunu ve akademik kariyer hedefleyen Elya’nın, sosyal medya üzerinden tanıştığı Semih ile ilginç bir maceraya atılmasını konu alıyor.

Heyecan dorukta!:

“3. Gün” filmi, Yağmur Tanrısevsin hayranlarının ve sinemaseverlerin merakla beklediği bir yapım. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük ilgi uyandıran “3. Gün”, Nisan ayında vizyona girerek izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

3. Gün filmi hakkında daha fazla bilgi:

  • Tür: Dram, Gerilim
  • Yönetmen: Melih Dinçer
  • Oyuncular: Yağmur Tanrısevsin, Berk Atan, Derya Alabora, Efe Tuncer, Nursel Köse, Zuhal Yalçın, Nurseli İdiz, Ceren Taşçı
  • Yayınlanma Tarihi: Nisan 2024
  • Yayın Platformu: Prime Video

Önerilen Haberler

Leave a Comment