Sema Bilmez “Versene” adlı şarkısı ile 2024 yılına iddialı bir giriş yapıyor

Müzisyen bir ailenin kızı olarak 16 yaşında müzik dünyasına ilk adımlarını atan Sema Bilmez şan ve repertuar...

Müzisyen bir ailenin kızı olarak 16 yaşında müzik dünyasına ilk adımlarını atan Sema Bilmez şan ve repertuar eğitimlerini babası Ali Bilmez’den almıştır.

Profesyonel müzik hayatında birçok ünlü isimle çalışan başarılı sanatçı Sema Bilmez hayat verdiği şarkılarla kısa sürede dikkatleri üzerine çekeren Ali Tekintüre’nin şiir albümlerinde söylediği birbirinden güzel şarkılarla müzik dünyasında emin adımlarla ilerlerken Sema Bilmez bu kez de söz ve müziğini Mehmet Tekin ile birlikte yaptığı “Versene” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

“Versene” adlı şarkını aranjesini Aykut Terzi yaparken Sema Bilmez “Versene” adlı şarkısını klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Setenay Avcı oturdu.

Başarılı sanatçı Sema Bilmez “Bu yıl aranjörüm Aykut Terzi ve aranjörüm Sedat Ezen ile birlikte stüdyo çalışmalarımız son hızla sürüyor Mehmet Tekin ve Sema Bilmez imzalı farklı türlerde eserlerle müzikseverlerle buluşmaya devam edeceğiz. Bu yıl bizim yılımız olacak” diyerek duygularını ifade etti.

Önerilen Haberler