Sefo arabasını AKSOY TUNING’e modifiye ettirdi

Türkçe Rap müziğin son dönemdeki en iyi seslerinden olan ve “Bilmem mi? İsabella, Affettim, Tutsak” gibi reggaeton tarzı şarkılarıyla geniş kitlelerce tanınan Sefo’da aracını Aksoy Tuning’de modifiye ettirdi.

Türkçe Rap müziğin son dönemdeki en iyi seslerinden olan ve “Bilmem mi? İsabella, Affettim, Tutsak” gibi reggaeton tarzı şarkılarıyla geniş kitlelerce tanınan Sefo’da aracını Aksoy Tuning’de modifiye ettirdi. İki yıldır kullandığı ve “- yadigâr olarak saklamayı düşündüğünü” belirttiği ilk arabasında küçük bir jant kazası yaşayan Sefo, kaza sonrası aracını Aksoy Tuning’e, İslam AKSOY ve ekibine bırakarak, baştan aşağı bir değişime soktu. Sadece renk seçimini kendisi yapan Sefo diğer tüm değişiklikleri bilmeden ve müdahale etmeden iki ayın sonunda aracına kavuştu.

Aksoy Tuning, özgürlüğüne düşkünlüğü ile bilenen Sefo’nun ruhunu daha da özgür bırakabilmesi için aracının tavanını yıldızlı gökyüzü efektiyle donattı. Yaklaşık 1 Milyon TL’ye mal olan bu değişimde yıldızlı gökyüzünün yanında renkli iç aydınlatma, özel jant tasarım ve uygulaması, özel seçim renkle kaplama, daha sağlam süspansiyon opsiyonu, yüksek ses izolasyonu, koltuklardan kapı içlerine kadar pek çok unsurun deri ile kaplanması ve yine özel bir direksiyon tasarımıyla tamamen kişiselleştirilmiş bir çalışma ortaya çıktı.

Değişim sonrası aracına hayran kalan Sefo ise sevenlerine, “Araba” isimli şarkısına çekecekleri klipte bu yenilenmiş canavarı baş rolde kullanacaklarının müjdesini verdi. Aracın tüm yapım aşaması ve teslimat anının  adresinde paylaşıldığını söyleyen İslam AKSOY; bundan öncekilerde olduğu gibi Sefo ile de benzersiz, kişiye özel bir çalışma yaptıklarını, gelecekte de tüm modifiye araç meraklılarına aynı özen ve dikkatle çalışmalar yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Önerilen Haberler