Sadrettin Köseoğlu gönülleri fethetti!

Geçtiğimiz günlerde 10’uncusu düzenlenen Mood Ödüllerinde  yılın en başarılı iş insanı ödülünü alarak başarısını taçlandıran Sadrettin Köseoplu...

Geçtiğimiz günlerde 10’uncusu düzenlenen Mood Ödüllerinde  yılın en başarılı iş insanı ödülünü alarak başarısını taçlandıran Sadrettin Köseoplu bu başarısı ile cemiyet ve iş dünyasında ses getirmişti.

ASOTO EKSPERTİZ şirketi ile iş dünyasında seçkin bir konumda olan Sadrettin Köseoğlu bir çok sosyal sorumluluk projesine verdiği destekle de gönüllere taht kurmuştu. Sosyal medyadan da gördüğü bir sosyal sorumluluk projesine destek vermek isteyen Sadrettin Köseoğlu Van’da yaşayan ihtiyaç sahibi iki aileye tekerlekli sandalye bağışı yapan Sadrettin Köseoğlu “ İş insanları ve maddi imkanı olan herkes bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde elini taşın altına koymalı. Yarın bizim ihtiyaç sahibi olmayacağımızın garantisi mi var?” En azından bu tarz projelerle yapılan yardımların doğru yerlere gittiğinden de emin oluyorsunuz.” diyerek duygularını dile getirdi.

Önerilen Haberler