Ozan Orhon “Saman Alevi” adlı şarkısına 30 yıl sonra klip çekti

Ozan Orhon Türkiye’de tek hit olan ve klibi olmayan ”Saman Alevi”; 30. yılında kliplendirdi.

90’lı yıllarda Türk pop müziğine damgasını vurarak adını altın harflerle kazıtan ve şimdilerle yayınlamış olduğu yeni şarkılarıyla adından sıklıkla söz ettiren başarılı sanatçı ”Ozan Orhon”; kült olmuş şarkısı ”Saman Alevi”ni yeniden ve bambaşka bir altyapı ile dinleyicisiyle buluşturdu.

Türkiye’de tek hit olan ve klibi olmayan ”Saman Alevi”; 30. yılında kliplendi. Sözleri Şehrazat’a müziği Garo Mafyan’a ait olan şarkının yepyeni ve yaza damgasını vuracak iddialı düzenlemesini ise Ozan Gülek üstlendi.

”Saman Alevi”nin klibi İstanbul’un gizli kalmış güzelliklerinden Gümüşdere plajı ve Kilyos çevresinde çekildi. Klip yönetmenliğini başarılı sanatçı Bahadır Tatlıöz üstlenirken klipte ”Ozan Orhon”a dansçılar da eşlik etti. Yaz coşkusunu seyircisine dolu dolu hissetirecek klip kalabalık bir ekip eşliğinde 1 günde tamamlandı.

”Ozan Orhon” yıllar sonra dillere pelesenk olmuş şarkısını yeniden söylemekle ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;

”Saman Alevi’ni 30. senesinde aynı 90’lı yıllardaki dolu dizgin duygularımla okudum, herkes çok istiyordu yeniden söylememi ve ben de çok mutlu oldum. Bu yaz yenilikçi altyapımızla herkesi dans ettirmeye hazırlanıyoruz. Bazı şarkılar vardır ki asla değerini yitirmez bu şarkı da öyle işte… Umarım yeni nesil de çok sever ve sahiplenir, kalplerinize emanet.”

”Ozan Orhon”un yeni şarkısı ”Saman Alevi” DMC etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NETD kanalında yayında!

Önerilen Haberler

Leave a Comment