Onur Akay ve Uğur Dündar’dan peş peşe paylaşımlar!

Magazin dünyasında kazan kaynıyor

Usta gazeteci Uğur Dündar, Suphiye Orancı olayına dair kamuoyu açıklaması yaptı ve hemen arkasından ünlü sanatçı Onur Akay yeni bir paylaşım yaptı.

Aynı zamanda yazar olan ünlü sanatçı Onur Akay, Metin Akpınar’ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarının annesi Suphiye Orancı olayıyla ilgili bir iddiada bulunmuştu. Akay’ın yaptığı açıklamalar ise gündemi sallamıştı. Akay, Suphiye Orancı’nın en büyük kızı Songül’ün babasının, rahmetli şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu söylemişti.

Öte yandan adli tıp raporuyla Dilara G’nin babası olmadığını kanıtlayan Uğur Dündar, Ece Üner’in Sözcü TV’deki programında konuştu. “Yurtta görevli kişiler, sarı saçlı diye kızcağıza ‘Senin baban Uğur Dündar’ demişler.” açıklamasını yaptı.

Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara G. ise “Durduk yere Uğur Bey’e dava açmadım. Annem bizzat babamın o olduğunu söyledi. Ben güçlü bir kadınım. Hukuk mücadelemi sürdüreceğim.” ifadelerini kullandı.

Dündar, “Suphiye Orancı’nın dudak uçuklatan gayri ahlaki geçmişini yakından bildiğini öne süren kişilerle konuştum” ifadeleriyle açıklama yapan Dündar, araştırmacı gazetecilik yaparak elde ettiği belgeleri şu an için yayınlayamadığını belirtti ve kızlar için “Ne talihsiz çocuklarmış” ifadelerini kullandı.

Ünlü ses sanatçı Onur Akay Instagram adresinden bir paylaşım daha yaptı. Akay, “Suphiye Orancı’nın dudak uçuklatan gayri ahlaki geçmişi yoktur, kendisi tertemiz ve aşk yaşamış bir kadındır. Kızlarına da talihsiz çocuklarmış demek çok yanlış. O kadının 3 ay süreli hapse girme sebebini Ümit Besen Türkiye’ye anlatsın! Bu dünya güzeli kızların hayatı ile oynadınız ve utanmadınız! Toplum içinde küçük düşürmek de kadına yönelik şiddet değil mi? Yere batsın şöhretiniz, yere batsın paranız!” dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment