Hazal Babalık Beauty’den muhteşem açılış

Kısmetse Olur adlı program ile tüm Türkiye’nin tanıdığı ünlü fenomen Hazal Babalık Bakırköy’de kendi adını taşıyan 7...

Kısmetse Olur adlı program ile tüm Türkiye’nin tanıdığı ünlü fenomen Hazal Babalık Bakırköy’de kendi adını taşıyan 7 katlı ultra lüks merkezini hizmete sundu.

İvan Sert, Teo Demir, Aycan Varış gibi sanat, cemiyet, iş dünyasının seçkin isimlerinin katıldığı Hazal Babalık Beauty’in açılışında aynı zamanda Hazal Babalık’ın ailesi ve yakın dostları açılışa büyük ilgi gösterdiler.

Anıl Biçer’in muazzam mimarisi ve son teknoloji ile donatılan bu 7 katlı güzellik merkezinde 40 kişilik dev bir uzman kadrosu ile cilt bakımı, bölgesel incelme, zayıflama, kas çalıştırma, popo şekillendirme, cilt çatlağı onarımı, buz lazer, G5 masajı selülit giderme, kalıcı makyaj, protez-jel tırnak, manikür, pedikür, altın oran kaş tasarımı, kaş laminasyonu, ipek kirpik, kirpik lifting, dudak vitamini hizmetleriyle birlikte uzman doktorlar eşliğinde botox gibi tıbbi müdahale gerektirecek güzellik hizmetleri büyük bir titizlikle sunulmaya başladı.

Açılışta kısa bir açıklama yapan Hazal Babalık “Aylardır büyük bir titizlikle çalıştık. Her şeyin en mükemmelini yapmak istediğimiz için biraz uzun sürdü. Ama mükemmel şeyler ortaya çıktı. İlerleyen zamanlarda zaten bunu herkes görecek ve duyacak. Merkezimizde bir güzellik merkezinde olması gereken her şey mevcut. Kadın veya erkek kim gelirse gelsin mutlu bir şekilde ayrılabileceği bir güzellik merkezini hizmete açtık. Muhtemelen yarın doğumum da gerçekleşecek. Bebeğimde kendi bereketiyle gelecek. Hamile halimle güzellik merkezimizde kullanılacak en küçük detayı dahi günlerce araştırıp en iyisini seçmek için emek verdim. Neredeyse 6 ay boyunca gecem ve gündüzümü bu güzellik merkezinin mükemmel olması için harcadım  ” diyerek duygularını ifade etti.

Açılışta Anıl Biçer’de yaptığı kısa açıklamada “ Çok heyecanlıyım hem açılış hem bebek. Duygularımı ifade etmekte gerçekten zorlanıyorum” dedi.

Açılışa katılan İvana Sert’te yaptığı açıklamada “ Hazar Babalık’ı önce bebeği sonra da böylesine mükemmel bir güzellik merkezi açtığı için tebrik etmek istiyorum. İlk müşterileri de ben olacağım. Çok farklı bir ortam ve renk ortamı muhteşem. ” dedi.

İletişim bilgileri : @hazalbabalikbeauty

 

Adres : Cevizlik mahallesi , Ebuziya caddesi No : 3  Bakırköy / İstanbul

 

AÇILIŞTAN KARELER ve VİDEOLAR

Önerilen Haberler