Duqqan Sahne’de Emre Atlı coşkusu

Duqqan Sahne bu kez de Emre Atlı’yı sahnesinde ağırladı.

Yavaş yavaş soğuk İstanbul gecelerinin başladığı bu dönemde Duqqan Sahne ağırladığı sanatçılarıyla misafirlerinin yüreklerini ısıtmaya devam ediyor.

Birbirinden ünlü sanatçıları sahnesinde ağırlayan ve aynı zamanda düzenlediği konsept partileriyle Türkiye’nin eğlence hayatına yeni bir yön veren Duqqan Sahne bu gecede sahnesinde Emre Atlı’yı ağırladı.

Emre Atlı sahnesine sevilen şarkıları ile başlarken kendisini izlemeye gelen müzikseverlerde şarkılarında kendisine eşlik ederken unutulmaz dakikalar yaşandı. Hafta sonu olması dolayısıyla büyük bir yoğunluk yaşanan gecede hızlarını alamayan Duqqan Sahne misafirleri soluğu pistte aldılar.

Program öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis “Sahnemizde hem ağırladığımız birbirinden ünlü sanatçılarla ve aynı zamanda düzenlediğimiz konsept partileriyle İstanbul gecelerine damga vurmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Amacımız misafirlerimize en mükemmel hizmeti vermek ve unutulmaz dakikalar yaşatmaktır” dedi.

Sahne sonrası basın mensupları karşısına çıkan Emre Atlı  “Duqqan Sahne eğlence sektörünün en önemli mekanlarından birisi ve burada sahne almaktan büyük bir keyif alıyorum. Ben buraya ayrıca sahne almadığım zamanlarda bile ailemle gelerek burada vakit geçiriyorum. Bunun yanında Gökhan Reis’in benim gönlümdeki yeri çok farklıdır. Kendisi ile tanışmış olmak, dostu olmak ve çalışmak benim için çok büyük bir önem arz ediyor” diyerek duygularını ifade etti.

Önerilen Haberler