Aziz Yuldashev ilk single çalışması “Sen ve Ben” i yayınladı

Aziz Yuldashev Türkiye’deki ilk çalışmasını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Türkiye’de ilk kez yayınlanan Single albümde iki şarkı bulunuyor. Albüme adını veren SEN VE BEN şarkısının sözleri Aziz Yuldashev ve Marufjon Yuldashev’e, bestesi ise Aziz Yuldashev’e ait.

Şarkının enerjisi ve içinde Akdeniz tınıları barındıran melodisi ile dinleyicilerden tam not almayı başardı. 1992 Özbekistan doğumlu genç sanatçı Aziz Yuldashev, ilk single çalışmasını Onam Kutmoqda (Annem Bekliyor) Özbekistan’da yayınlayarak ilk profesyonel kariyerine adım atmıştı.

Sanatçı, Özbekistan’da bir çok ünlü mekan ve organizasyonlarda canlı performans göstermeye devam ederken, Yeni single çalışması SEN VE BEN ile birlikte artık Türkiye müzik piyasasında boy gösterecek.

Mini albümde bulunan TAKRİBEN isimli şarkının söz ve bestesi Onur Murat imzalı. Slow şarkının sözleri itibari ile insanı hemen etkisi altına alıyor.Aziz Yuldashev, TAKRİBEN isimli şarkısının klibini ise Haziran başında çekimlerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Single albümün aranjmanları duayen aranjör Suat Aydoğan tarafından düzenlendi.Klibinin yönetmen koltuğunda ise son yılların başarılı isimlerinden Efe Cansoy’u görüyoruz.

Önerilen Haberler